Karate versenyeredmények képekkel

A Sanbon SE karatékáinak versenyeredményei - képekkel

Az eredmények egyéni összesítése a Karatékák eredményei oldalon találhatók.

Mikulás Kupa 2018, Cegléd

Helyezettek:

Kovács Milán: 2. hely

Boldizsár Csaba: 3. hely

Maglóczky Tamás: 3. hely

Maglóczky Szilárd: Pontszerző hely

Mikulás Kupa - Borzák Norbert Emlékverseny, Cegléd 2018

A ceglédi judo csarnokban volt megrendezve dec.8-án az IKO Kyokushinkai Stílusszervezet Mikulás Kupája 200 résztvevővel.
A Sanbon Sportegyesületből négy karatéka indult: Kovács Milán ovis fej-boka küzdelemben ezüstérmes lett, Boldizsár Csaba ifi könnyűsúly kategóriában bronzérmet szerzett, és szintén 3. helyezést ért el első versenyén Maglóczky Tamás a gyerek 3 kategóriában. Pontszerző helyen végzett még Maglóczky Szilárd.

Gratulálunk a versenyzőknek ! Hajrá Sanbon Se ! 

Osu ! sensei Ambrus György

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

21. Szlovák Nemzetközi Karate Bajnokság 2018

Helyezettek:

1.hely: Nagy Zsófia

1.hely: Kovácsné Szalai Annamária

1.hely: Saláta Márk

2. hely: Boldizsár Csaba

2.hely: Hunya Mónika

2.hely: Szalai Mihály

3.hely: Kovács Milán

 

21. Szlovák Nemzetközi Karate Bajnokság - Senpai Mrhal Jirí emlékverseny

2018. 10. 27-én Muzsla város adott otthont a 21. Szlovák Bajnokságnak, amelyen a Sanbon karate sportegyesület is részt vett. 
Két versenyszámban indulhattak a versenyzők: KATA(formagyakorlat) és KUMITE(küzdelem). 
A Sanbon sportegyesületből 7 versenyző indult és lépett tatamira. Mind a hét karatékánk dobogós helyen végzett: Nagy Zsófia felnőtt sárga öves kategóriában aranyérmet szerzett, Saláta Márk az ifi korcsoportban a narancssárga öveseknél lett első, míg Kovácsné Szalai Annamária a felnőtt zöld öves mezőnyben állt a dobogó felső fokára.
Ezüstéremnek örülhetett Boldizsár Csaba az ifi barna öves kategóriában, Szalai Mihály a felnőtt férfiaknál, valamint Hunya Mónika a nőknél állt második helyre a dobogón. Kovács Milán az ovis fehér öves kategóriában lett bronzérmes első kata versenyén.

Gratulálunk a versenyzőknek ! Hajrá Sanbon S.E. ! 

sensei Ambrus György

 

 

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

Solfruit Karate Kupa 2018, Pilismarót

Helyezettek:

Kovács Milán: 1. hely

Boldizsár Csaba: 4. hely

Solfruit Karate Kupa 2018, Pilismarót

Pilismaróton rendezte meg az IKO Kyokushinkai Karate Stílusszervezet a Solfruit Kyokushin Karate Kupát október 6-án, 200 versenyző részvételével.
A Sanbon Sportegyesületből Boldizsár Csaba és Kovács Milán indult. Csaba az ifi könnyűsúly kategóriában nehéz ellenfelekkel küzdve a negyedik helyezést, míg Milán az ovis kategóriában három győzelemmel az első helyezést szerezte meg.

Gratulálunk !

Hajrá Gyál, Hajrá Sanbon Se ! Osu ! 

Ambrus György

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

IV. Ensi Kupa - Érd, 2018

Helyezettek:

Kovács Milán: 2. hely

Szalai Mihály: 3. hely

Boldizsár Csaba: 3. hely

 

 

V. Ensi Kupa - 2018, Érd  Érden rendezték az IKO Kyokushinkai Stílusszervezet tavaszi nemzetközi versenyét, a IV. Ensi Kupát 260 versenyző részvételével. Résztvevő országok: Szlovákia, Csehország, Horvátország, Ausztria, Lengyelország és Magyarország.  A Sanbon Se három karatékát indított és mind a hárman érmesek lettek. Kovács Milán 2. lett az ovisok között, Boldizsár Csaba az ifi könnyűsúly kategóriában harmadik helyezést ért el, míg Szalai Mihály felnőtt "A" könnyűsúly kategóriában egy orrtörést követően szintén harmadik lett.  Gratulálunk a versenyzőknek és mihamarabbi gyógyulást kívánunk Misinek !  Hajrá Sanbon Se, hajrá Gyál ! :)  Osu !

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

20. Szlovák bajnokság - Muzla, 2017.

Helyezettek:

Horváth Gergő: 1. hely

Balázs Kristóf: 1. hely

Szalai Mihály: 2. hely

Füle Roland: 2. hely

Boldizsár Csaba: 2. hely

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

19. Kata Bajnokság - Szabó Lajos Emlékverseny - 2017, Csolnok

Helyezettek:

Holecz Dávid: 1. hely

Boldizsár Csaba: 3. hely

Füle Roland: 2. hely

Dojcsák Boldizsár: 5. hely

Nagy Zsófia: 5. hely

Csolnokon került megrendezésre az I.K.O. Kyokushinkai Stílusszervezet formagyakorlat versenye több mint 200 résztvevővel. A Sanbon S.E. négy karatékával vett részt a megmérettetésen. Holecz Dávid a felnőtt férfiak között 1. helyezett lett, Boldizsár Csaba az ifjúsági fiú kategóriában indult és bronzérmet vitt haza, Nagy Zsófiának és Dojcsák Boldizsárnak a juniorok között az 5. helyezést sikerült megszerezniük. A vecsési dojoból Füle Roland ezüstérmes lett.

Gratulálunk az egyesület versenyzőinek !

Hajrá Sanbon S.E. Gyál !

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

Tadashii Kupa - Kiskunmajsa, 2015

Helyezettek:

Gőz Nóra: 3. hely

Horváth Gergő: 3. hely

Boldizsár Csaba: 5. hely

Tadashii Nemzetközi Karate Kupa - Kiskunmajsa, 2015

Kiskunmajsán rendezték meg az V. Tadashii Kupát, kb. 250 versenyző részvételével. A Sanbon Se versenyzőinek ez volt a tavaszi szezon záró megmérettetése. Tavasszal hét versenyen vettünk részt és legközelebb szeptemberben folytatjuk a versenyzést, addig edzések, edzőtábor és övvizsgák várnak a gyerekekre. A Tadashii Kupára Ausztriából, Szlovákiából és a szerbiai Vajdaságból is érkeztek résztvevők. Mi három karatékával vettünk részt: Gőz Nóra, Horváth Gergő és Boldizsár Csaba. Gőz Nóra serdülő lány könnyűsúly kategóriában és kumite versenyszámban indult és bronzérmet szerzett. Horváth Gergő a junior fiúknál kata versenyszámban ügyeskedett és ő is bronzérmes lett. Boldizsár Csaba a serdülő fiú középsúly kategóriában versenyzett. Jól irányította a küzdelem első felét folyamatos sorozat ütésekkel, de zöld öves ellenfele egy jó ütemben indított fejrúgással betalált és így sajnos ő nyert.

Gratulálok tanítványaimnak a tavasszal mutatott teljesítményükhöz és további sok sikert kívánok a jövőben ! smile hangulatjel

Ambrus György - Sanbon Se elnök

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

Európa Bajnokság - Berlin, 2015

Helyezettek:

Súlycsoportos Európa Bajnokságon jártunk Berlinben. Május hetedikén indultunk, csütörtökön, Prágáig, ahol egy éjszakát töltöttünk el és természetesen megnéztük a város nevezetességeit. Pénteken haladtunk tovább egyenesen Berlinbe és délután már be is mérlegeltünk ( Fanninak is sikerült:). Szombaton Európa legjobbjai gyűltek össze közel 600 résztvevővel és elmondhatjuk, hogy a Sanbon Se versenyzői tisztességesen helytálltak, ami tőlük telt azt megtették. A magyar csapat több mint 40 fővel indult ebből négy bronzérmet és egy ezüstérmet szereztünk. Silman Hajnal, Polák Leila, Ecsedi Mátyás, Monori Márk és Szalai Gréta személyében. Az orosz, ukrán, lengyel versenyzők uralták a dobogós helyeket. Vasárnap reggel még elmentünk Berlin városközpontjába sétálni, kb. egy órakor indultunk haza és éjjel kettő óra körül érkeztünk meg.

Hajrá Magyarország, Hajrá Sanbon Se ! :)

Ambrus György

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

Ensi Nemzetközi Karate Kupa - Érd, 2015

Helyezettek:

Gőz Nóra: 1. hely

Kis Kálmán: 3. hely

Szalatnyai László: kiesett

Szalatnyai Fanni: kiesett

Ensi Nemzetközi Karate Kupa - Érd, 2015

A diákolimpia után és a berlini Európa Bajnokság előtt ismét egy versenyen vettünk részt, Érden, az Ensi Kupán. Nyolc országból érkeztek versenyzők: Szlovákia, Szerbia,Ausztria, Horvátország, Németország, Lengyelország, Anglia és Magyarország. Négy versenyző képviselte a Sanbon Sportegyesületet Érden, ahol egy arany és egy bronz "kupát" szereztünk. Gőz Nóra serdülő lány kategóriában két ellenfelét legyőzve került a dobogó tetejére, úgy, hogy két hete még be volt gipszelve a bal keze.
Kis Kálmán senior könnyűsúly kategóriában mérte össze tudását és 3. helyen végzett. Szalatnyai László és Fanni sajnos az első körben kiestek és így nem értek el helyezést.

Hajrá Gyál, Hajrá Sanbon se !

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

IKO Kata Magyar Bajnokság - Gyál, 2015

Helyezettek:

Váradi Palotai Márton: 1. hely

Holecz Dávid: 1. hely

Rakitai Márk: 1. hely

Hollósi Laura: 2. hely

Horváth Gergő: 2. hely

Dojcsák Boldizsár: 3. hely

Szalatnyai László: 3. hely

Csatári Bálint: 3. hely

Szalatnyai Fanni: 4. hely

Szabó Máté: 4. hely

Szabó Ádám: 5. hely

Boldizsár Csaba: Pontszerző hely

IKO Kyokushinkai Kata Magyar Bajnokság - Gyál, 2015

A Sanbon Sportegyesület rendezésében zajlott le a 2015-ös évi formagyakorlat verseny, kb. 250 karatéka részvételével. A Sanbon Se-ből 11 sportoló indult a "hazai" rendezésű megmérettetésen.
Felnőtt férfiaknál magas öves kategóriában Váradi-Palotai Márton 1. helyezést ért el. Holecz Dávid a felnőtteknél, kék öves kategóriában szintén aranyérmet szerzett. Rakitai Márk a gyerek kék öves kategóriában élete első aranyérmét szerezte meg. Hollósi Laura a junior lány kék öves kategóriában 2. helyezést ért el. Horváth Gergő a junior ( lány:) sárga öves kategóriában ezüstérmet szerzett. Dojcsák Boldizsár ifjúsági fiú narancssárga öves kategóriában bronzérmet szerzett. Csatári Bálint junior fiú zöld öves kategóriában bronzérmes lett. Szalatnyai László serdülő fiú sárga öves kategóriában szintén 3. helyezést ért el. Szalatnyai Fanni ifjúsági lány kék öves kategóriában 4. helyezett lett. Szabó Máté gyerek narancssárga öves kategóriában 4. lett. Szabó Ádám és Boldizsár Csaba pontszerző helyen végeztek.

Gratulálok a versenyzőknek a jó teljesítményükért és köszönöm a segítséget tanítványaimnak és szüleiknek, illetve a gyáli polgárörség tagjainak a verseny lebonyolításában ! smile hangulatjel

Hajrá Gyál, Hajrá Sanbon Se ! smile hangulatjel

Ambrus Györg

 

Tovább a teljes tartalomra >>>: megtekintés

Oldalak