2018-Nyári edzőtábor + IKO szeminárium Bulgária

2018 augusztusában a Sanbon Sportegyesület tagjai ismét a Velencei tónál táboroztak kb. 320 karatékával együtt. Napi négy edzés szerepelt a programban. Az egész tábor ideje alatt a gyerekek számára folyamatos programok, játék lehetőségek is helyet kaptak. Változatos, rendhagyó éjszakai edzés éjjel fél 2-től fél 4-ig. A tábor félidejénél sportversenyek voltak: kispályás labdarúgás, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, szumó. Az edzőtábor végén, ahogy megszokhattuk a karatékák övvizsgát tettek. A Sanbon se. sportolói közül sikeres vizsgát tett: 2.kyura (barna öv) Boldizsár Csaba és Szalai Mihály. 3.kyura (zöld öv) Hunya Mónika. 8.kyura (kék öv) Maglóczky Szilárd. 10. kyura (narancssárga öv) Saláta Márk. 
Gratulálunk ! 
A Sanbon Se. edzései folytatódnak szeptembertől Gyálon Hétfőn-Csütörtökön 19:00-tól a Rákóczi utca 44. szám alatt.

Szeretettel várjuk az új érdeklődőket 6 éves kortól ! 

Ambrus György a sportegyesület edzője, részt vett szeptember 5-10. között Bulgáriában megrendezett IKO Kyokushinkai Karate Szemináriumon, ahol sikeres övvizsgát tett 3.dan övfokozatra, Kancho Shokei Matsui a világszervezet vezetője előtt. A szemináriumon a vizsga mellett természetesen edzések is voltak, kiélezve a bázistechnikákra és az új olimpiai szabályrendszerre. A szemináriumon részt vett shihan Halász Károly az IKO Hokusei shibu vezetője és senpai Pereznyák János lelkes karatéka is.
A Sanbon Se karatékái gratulálnak sensei Badacsonyi Attila 4. dan fokozatához, aki a debreceni karate egyesület (DTKK Se) edzője.

Hajrá Gyál, hajrá Sanbon Se ! 

Ambrus György